Kyocera FS 6525MFP másológép

Kyocera A3-as digitális fénymásoló azoknak, akik nem csak fénymásolásra, de nyomtatásra és szkennelésre is keresnek megbízható és egyben kedvező üzemeltetésű multifunkciós gépet. Kedvező beruházási költség mellett tartós eszközt kapnak a Kyocera FS6525 MFP tipus esetében.

A Kyocera FS 6525 MFP digitális másológép, gazdag alapfelszereltségű A3-as monochrom készülék, színes szkenner egységgel. Az alapárban benne foglaltatik a kétoldalas dokumentum adagoló, beépített duplex egység, hálózati nyomtatásvezérlő, hálózati színes szkenner is.

Kifutott típus, nem rendelhető !
FS 6525MFP
Kyocera FS6525 MFP
A3-as méret
másol, nyomtat, szkennel
25 oldal/ perc
nyomtatás
szkennelés

A Kyocera 2012-es modellje az FS 6525 MFP multifunkciós fénymásoló gép. Az eddigi koncepciónak megfelelően az FS 6525MFP a tartós kerámia bevonatú hengeregységével és megbízhatóságával a hosszútávú megoldások képviselője. A Kyocera FS 6525 MFP fénymásológépet úgy tervezték, hogy a használatuk egyszerü legyen. A kezelőpultja személyre szabható, egyénenként eltárolható. A könnyű kezelhetőséget a színes, magyar feliratú érintőképernyő biztosítja. Minden azt a célt szolgálja, hogy a fénymásolás minél egyszerűbb legyen.

A havi 60'000 példányos terhelhetőségével minden irodában megállja a helyét. Az FS 6525MFP digitális fénymásoló gép ideális választás lehet akár az iskolák számára is. Mérete a kis A3-as fénymásolók méreteivel azonos, de a teljesítménye középkategóriás.

A fenti képen látható FS 6525 MFP alap készülék tovább bővíthető plussz papírtartó fiókokkal és gépszekrénnyel is. Egyre többen választják ezt a márkát, a tartós megbízhatósága miatt.


Max. másolási, nyomtatási és szkennelési méret
A3
Felbontás (beolvasás/nyomtatás)
600x600 dpi 256 árnyalat
Másolás /nyomtatás sebessége
25 old/A4 ; 13 old/A3
Első másolat kész az indítás után
kb. 9 mp.-re kész, nyomtatás 8 mp.
Zoom méret állítás
25% - 400% 1% lépésekben
Zoom méret állítás
25% - 400% , 1% lépésekben
Fényerő állítás
auto/ 7 fokozatú kézi
Szkennelés
PDF, TIFF és JPEG formátumban, akár 40 oldal/ perc sebességgel
Szkennelés funkciók
e-mailre, megosztott mappába, FTP szerverre, USB memóriára, belső címjegyzék használata, színes és ff.képolvasás, folyamatos beolvasás üveglapról.
Digitális funkciók
Egyszert olvas- többször nyomtat, elektronikus szortírozás, kép elforgatása, automatikus papírválasztás, 2- 1 re, 4- 1 re, felhasználói kódok használata, funkciók eltárolása, hordozható memóriára szkennelés, arról való nyomtatás
Alap papír kapacitás
500 lap kazettába, 100 lap külső tálca
Alap memória kapacitás
1024 MB
Nyomtatásvezérlő kártya
Power PC464, 800MHz PCL6, PCL5e, KPDL3, PostScript IBM PC/AT kompatibilis gépek, Macintosh, Linux
Számítógépes kapcsolatai
USB 2.0 ; 10/100/1000Base-TX hálózati ; KUIO csatoló [1;2]
Havi terhelhetőség
Max. 60'000 oldal
Ajánlott havi terhelés
legalább 5'000 oldal
Festék kapacitás
15'000 oldalra, 5% fedettség esetén
Energia fogyasztás
másolás és nyomtatás alatt 553 W, készenlétben 119 W, alvó módban 1 W
Méretek(szél.mély.mag.)
590 x 590 x 587 mm ; súlya: 47 Kg
Kyocera FS6525 MFP tuljadonságainak áttekintése
 • Automatikus papír választás
  • Amennyiben a fénymásoló gép több univerzális kazettával rendelkezik, akkor ezek a készülékek képesek a dokumentumnak megfelelő méretű papírkazettát automatikusan kiválasztani. Ez szabvány méretekhez értendő. Természetesen, ha kell, manuálisan más kazetta is választható, vagy ez a funkció a másolás alapbeállításoknál kikapcsolható. Ha két kazettába azonos méretű papírt tesznek, és az egyikből menet közben kifogy a lap, akkor automatikusan a másik azonos méretű kazettára vált át a gép.
 • Képmínőség választás
  • A Kyocera másológépek a beolvasás mínőségére is sok gondot fordítanak. Ennek megfelelően a dokumentumhoz a legmegfelelőbb feldolgozási eljárást lehet kiválasztani. Ennek értelmében választhatják a "szöveg+fotó" , "szöveg" , "fotó" beolvasás módokat. Az alapbeállításokban a kezdő módot meghatározhatják.
 • Másolás megvilágítás (denzitás) beállítás.
  • Az érintőképernyőn beállítható, hogy a fénymásoló gép automatikusan a dokumentumnak megfelelően maga állítsa a fényerő értéket, vagy választhatják, hogy kézi beállításban 5 (ill. 9) érték közül Önök határozzák meg a denzitást. A kezdeti mód beállítható.
 • Méret állító Zoom mód.
  • A másológép rendelkezik automatikus méret felismeréssel. Ennek segítségével a kiválasztott papír méretéhez állítja a dokumentum másolás méretét. Ez csak a szabvány méretű lapokhoz alkalmazható. A fénymásoló rendelkezik kézi méretállítási funkcióval is. Itt 25% - 400% között 1% lépésekben Önök határozhatják meg a méretviszonyt.
 • Másolás megszakítás
  • Egy nagyobb mennyiségű másolási feladatot félbe lehet szakítani egy kisebb, de fontosabb feladat érdekében. Ehhez csak a program megszakítás gombot kell megnyomniuk, és a készülék félbehagyja a másolási sorozatát. A fontosabb anyagot lemásolják, majd ismételten megnyomva a program megszakítás gombot a másológép emlékezni fog, hogy honnan kell folytatnia a másolást. A folytatásnál már nem kell újra beolvastatni a dokumentumokat, mivel az a memóriájában tárolva maradt.
 • Kétoldalas másolás
  • A Kyocera FS6525 MFP fénymásoló gép alkalmas a lap mind két oldalára másolni (nyomtatni) a duplex egységgel. A kétoldalas másolatok készítésével papírt takarítanak meg, így csökkenthetik a költségeiket. Mivel digitálisan dolgozza fel a másológép a dokumentumot, ezért külön meghatározható, hogy a lap két oldalára milyen orientációban helyezze el a másolatot. A lap hoszú éle vagy a rövid éle mentén legyen fordítható. A gép a duplex egységén kívűl rendelkezik Dokument adagolóval is, így teljesen automatikusan képes 1 vagy 2 oldalas eredetiről 1 vagy 2 oldalas másolatokat készíteni. Az összes variáció kiválasztható és a hátoldal orientációja is megadható.
 • Szegélyek törlése a másolatok széléről
  • Ennek a funkciónak a segítségével törölheti az eredeti lapokon lévő sötét szegélyeket. A szegély szélessége 1 és 18 mm között állítható. Könyvmásolási funkció esetén középen a könyv gerinc vonalában is történik szegélytörlés. Ez viszont csak A4-es méretek esetén hasznos.
 • Másolatok automatikus leválogatása (szortírozás)
  • A Kyocera FS6525 MFP fénymásoló gép rendelkezik szortírozó funkcióval. Több oldalas dokumentumról, ha több példányos másolatot szeretnének kérni, akkor a másológép automatikusan a dokumentumot elejétől a végéig kinyomtatja, majd kezdi előről, és ezt annyiszor, ahány példányt kértek. A beolvasást (szkennelés) elég neki csak egyszer elvégezni, mert azt memóriában tárolja a folyamat végéig. Szerencsére ezeknek a másológépeknek 1024 MB memóriája van, amiben elfér kb. 400 A4-es gépelt oldal. Így tehát ekkora dokumentumot is lehet szortíroztatva kérni. A szortírozás tovább segíthető abban az esetben, ha a másológép rendelkezik legalább két kazettával, amelyikben azonos méretű lapok vannak, és az orientációjuk eltérő. (természetesen itt csak A4 vagy A5 méretek jöhetnek szóba). Ilyen esetben kérhetik a másológépet, hogy a dokumentum első sorozatát pl. kereszt irányú lapokra nyomtassa, a következő sorozatot pedig hossz irányú lapokra készítse, majd ismét kereszt irányú lapokra. Így a kimeneten az egymást követő másolathalmok könnyen szétválaszthatók lesznek.
 • Festék takarékos másolás
  • Az EcoPrint funkció segítségével csökkenthetik a papírra kerülő festék mennyiséget. Ezáltal a másolatokon nem lesznek erős fekete betük, összességében világosabb másolatokat kapnak.
 • Munka nyilvántartó rendszer (un. ID kód használat)
  • A kyocera FS 6525 MFP típus rendelkeznek egy másolás vezérlés funkcióval, amely tartalmazza az ID kódok (személyi kódok) használatának a lehetőségét. A készülékben legfeljebb 100 db, 1- 8 számjegyű kód tárolható. A kódok alatt készített másolatok mennyisége ellenörizhető és limitálható. Amelyik kódszám elérte a limit értéket, az tovább nem használható, csak ha a rendszergazda törli a limit értéket. A törlés, minden kódszámra vonatkozóan csak egyszerre alkalmazható. A kódok használatával követhetők az egyes személyek, vagy részlegek másolás mennyisége, ezáltal a költséghányad. A kódszámok használatával az illetéktelen használat is megakadályozható.
Copytron Bt. | Tel.: +36-309-216-201 | E-mail: copytron.bt@gmail.com | Cím: 1172 Budapest, Naplás út 32.

Oldal elejére

phone
Telefon: +36-309-216-201
E-mail: copytron.bt@gmail.com
Elérhetőségek
arrow