A3-as méretű monochrom Kyocera fénymásolók

A Kyocera az A3-as kategóriában egészen a belépő szintű FS széríától a Taskalfa nagyteljesítményű, színes, rendszerbe konfigurálható gépekig nyújt választékot.
Cégünk nem kínálja a teljes választékot, csak néhány típust a középkategóriájú gépekig. Ismerkedjenek meg a Kyocera gépek műszaki paramétereivel, és válasszák ki az igényeikhez megfelelőt.

Kyocera Ecosys M4125 - Teljes értékű A3-as multifunkciós fénymásoló!

M 4125idnA Kyocera 2017-es modellje az Ecosys M 4125idn multifunkciós fénymásoló gép. Az eddigi koncepciónak megfelelően az M4125 nem tömegcikk kategória, hanem a tartós megbízhatósággal a hosszútávú megoldások képviselője. A szinte teljes funkciókkal felszerelt alapgép sokkal kedvezőbb árú, mint az azonos felszereltségű konkurens változatok.

 

Kyocera TASKalfa 3212i- Munka-csoportok fénymásolója! taskalfa_3212i

Ez a Kyocera fénymásoló terhelhető, nagyobb munkacsoportoknak fejlesztett, akik havonta 50 - 100 ezer oldal másolásra és nyomtatásra keresnek megbízható és egyben kedvező üzemeltetésû multifunkciós A3-as fénymásoló gépet.
Az alap készülék rendelkezik duplex egységgel, PC hálózati csatlakozással, nagy memória kapacitással és hátértárolóval is.
A Kyocera TASKalfa 3212i másológép 32 oldal/ perc tempóval készíti a másolatokat vagy a nyomatásokat, és támogatja a párhuzamosan futó nyomtatást -szkennelést. A havi 100'000 példányos terhelhetőségével minden irodában megállja a helyét. A hosszú élettartamú kellékei csökkentik a hulladék képződést, ami a járulékos költségek csökkenésével is jár!

Miért tőlünk vásároljanak?

A nálunk vásárolt készülékeket szakszerűen üzembe helyezzük, használatát és a fontos óvintézkedéseket ismertetjük a felhasználóval. Ha mégis adódna valamilyen rendellenesség, azt vagy telefonon keresztül megoldjuk, vagy ha szükséges a helyszínen elhárítjuk. Az ügyfélnek nem kell sehova szállítani az eszközt, nem kell hetekig nélkülözni a készüléket, mert nem a szervízben végezzük a hibaelhárítást.

 


Ügyfeleink véleménye rólunk

"A fénymásoló gép beszerzésénél számunkra fontos a kedvező ár, megfelelő paraméterek és a megbízhatóság. Már hosszú évek óta kyocera és utax tipusú másológépeket használunk, teljes elégedettséggel. A szervízhátteret a Copytron Bt. biztosítja, mivel megbízhatóak és kedvezőek a vállalási áraik." Orbánné Szamosközi Eszter : SOTE I.G.O.R.

 


"A Copytron Bt-re jellemző :Gyors és pontos munkavégzés, korrekt árak...
Még nem tudtunk olyat kérni, amit nem segítettek volna megoldani. A másológépeket a nagy kapacitás, kedvező üzemeltetési költség szempontjai alapján választottuk."
Rimóczi Judit : Euro-Immo Expert Kft

 


"A Copytron Bt-vel nagyon régi a kapcsolatunk. Tőlük vásároltunk UTAX másológépet. Az eltelt évek alatt bebizonyosodott, hogy valóban megbízható, jó mínőségű fénymásoló gépet kaptunk.
Ha szükség van festékre vagy szervízre, gyorsan jönnek,
és még az áraik is megfelelőek számunkra."
Lajáné Wágner Júlianna : II Rákóczi F. Ált. Iskola , Dabas

 


"Nekünk fontos az üzembiztonság, megbízhatóság! Ezeket megkapjuk a Copytron Bt-től és a tőlük vásárolt Kyocera másológépektől, nyomtatóktól egyaránt...
Nagy Attila : Metal99 Fémszerkezet Gyártó Kft

 


2003-óta használ az Iskolánk egy Kyocera alapú fénymásológépet. Már több mint 930'000 másolatot készítettünk vele, és azóta még komolyabb meghibásodás nem történt. Elötte más, ismertebb márkát használtunk, de azok nem voltak ennyire megbízhatóak."
Heman Ottó Iskola, Medveczky Mária gazdasági vezető.

 


Copytron Bt. | Tel.: +36-309-216-201 | E-mail: copytron.bt@gmail.com | Cím: 1172 Budapest, Naplás út 32.

Oldal elejére

phone
Telefon: +36-309-216-201
E-mail: copytron.bt@gmail.com
Elérhetőségek
arrow