A4-es

A3-as méretben működő Kyocera fénymásolók

A Kyocera az A3-as kategóriában egészen a belépő szintű Taskalfa tipustól a nagyteljesítményű, színes, rendszerbe konfigurálható gépekig nyújt választékot.
Cégünk nem kínálja a teljes választékot, csak néhány típust a középkategóriájú gépekig. Ismerkedjenek meg a Kyocera gépek műszaki paramétereivel, és válasszák ki az igényeikhez megfelelőt.


oldalunk mobiltelefonos verziója

Miért tőlünk vásároljanak?

 

A nálunk vásárolt készülékeket szakszerűen üzembe helyezzük, használatát és a fontos óvintézkedéseket ismertetjük a felhasználóval. Ha mégis adódna valamilyen rendellenesség, azt vagy telefonon keresztül megoldjuk, vagy ha szükséges a helyszínen elhárítjuk. Az ügyfélnek nem kell sehova szállítani az eszközt, nem kell hetekig nélkülözni a készüléket, mert nem a szervízben végezzük a hibaelhárítást.

 


Ügyfeleink véleménye rólunk

 

"A fénymásoló gép beszerzésénél számunkra fontos a kedvező ár, megfelelő paraméterek és a megbízhatóság. Már hosszú évek óta kyocera és utax tipusú másológépeket használunk, teljes elégedettséggel. A szervízhátteret a Copytron Bt. biztosítja, mivel megbízhatóak és kedvezőek a vállalási áraik." Orbánné Szamosközi Eszter : SOTE I.G.O.R.

 


"A Copytron Bt-re jellemző :Gyors és pontos munkavégzés, korrekt árak...
Még nem tudtunk olyat kérni, amit nem segítettek volna megoldani. A másológépeket a nagy kapacitás, kedvező üzemeltetési költség szempontjai alapján választottuk."
Rimóczi Judit : Euro-Immo Expert Kft

 


"A Copytron Bt-vel nagyon régi a kapcsolatunk. Tőlük vásároltunk UTAX másológépet. Az eltelt évek alatt bebizonyosodott, hogy valóban megbízható, jó mínőségű fénymásoló gépet kaptunk.
Ha szükség van festékre vagy szervízre, gyorsan jönnek,
és még az áraik is megfelelőek számunkra."

Lajáné Wágner Júlianna : II Rákóczi F. Ált. Iskola , Dabas

 


"Nekünk fontos az üzembiztonság, megbízhatóság! Ezeket megkapjuk a Copytron Bt-től és a tőlük vásárolt Kyocera másológépektől, nyomtatóktól egyaránt..."
Nagy Attila : Metal99 Fémszerkezet Gyártó Kft

 


"2003-óta használ az Iskolánk egy Kyocera alapú fénymásológépet. Már több mint 930'000 másolatot készítettünk vele, és azóta még komolyabb meghibásodás nem történt. Elötte más, ismertebb márkát használtunk, de azok nem voltak ennyire megbízhatóak."
Heman Ottó Iskola, Medveczky Mária gazdasági vezető.

 


Kyocera FS 6525 MFP - Szinte teljes funkcióval felszerelt!

FS 6525D

A Kyocera 2013-as modellje az FS 6525 MFP multifunkciós fénymásoló gép. Az eddigi koncepciónak megfelelően az FS 6525MFP nem tömegcikk kategória, hanem a tartós megbízhatósággal a hosszútávú megoldások képviselője. A szinte teljes funkciókkal felszerelt alapgép sokkal kedvezőbb árú, mint az opcióval felszerelt olcsóbb változatok.Kyocera TASKalfa 3010i- Munkacsoportok fénymásolója!

TASKalfa 3010iEz a Kyocera fénymásoló terhelhető, nagyobb munkacsoportoknak fejlesztett, akik havonta 50 - 100 ezer oldal másolásra és nyomtatásra keresnek megbízható és egyben kedvező üzemeltetésű multifunkciós A3-as fénymásoló gépet.
Az alap készülék rendelkezik duplex egységgel, PC hálózati csatlakozással, nagy memória kapacitással és winchesterrel is.
A Kyocera TASKalfa 3010i másológép 30 oldal/ perc tempóval készíti a másolatokat vagy a nyomatásokat, és támogatja a párhuzamosan futó nyomtatást -szkennelést. A havi 160'000 példányos terhelhetőségével minden irodában megállja a helyét. A hosszú élettartamú kellékei csökkentik a hulladék képződést, ami a járulékos költségek csökkenésével is jár!

 

 

 


Fénymásológép bérlés
A fénymásológép vagy lézernyomtató bérlés nem beruházás, így nem terheli meg a vállalkozását. Minden hónapban a bérletidíj elszámolható, ellenben egy megvásárolt eszközzel, amelyet csak minimum 3 év alatt lehet elszámolni.


Fénymásológép javítás és lézernyomtató javítás
Az elmúlt 20 év fénymásológép és lézernyomtató javítás tapasztalataival felvértezve végezzük főként a Kyocera digitális multifunkciós fénymásoló gépek és lézernyomtató eszközök javítását, üzemeltetését és karbantartását.

színes gépeink

 

 

 

Színes fénymásológép kínálatunk !