A4-es

A4-es méretű monochrom Kyocera fénymásolók

Régebben a nagyobb teljesítmény eléréséhez A3-as méretű másológépeket vagy nyomtatókat vásároltak, jóval drágábban, mint az A4-es készülékek.
De ma már nem kell A3-as gépet megfizetni ahhoz, hogy egy erős, megbízható és gyors gépük legyen.
Olvassák el figyelmesen, hogy a Kyocera gépek milyen műszaki paramétereket nyújtanak.

oldalunk mobiltelefonos verziója

Miért tőlünk vásároljanak?

 

A nálunk vásárolt készülékeket szakszerűen üzembe helyezzük, használatát és a fontos óvintézkedéseket ismertetjük a felhasználóval. Ha mégis adódna valamilyen rendellenesség, azt vagy telefonon keresztül megoldjuk, vagy ha szükséges a helyszínen elhárítjuk. Az ügyfélnek nem kell sehova szállítani az eszközt, nem kell hetekig nélkülözni a készüléket, mert nem a szervízben végezzük a hibaelhárítást.

 


Ügyfeleink véleménye rólunk:

 

"Nekünk nagyon fontos a kedvező árfekvés, megbízható mínőség! Ezeket megkapjuk a Kyocera másológépektől. Ha mégis adódik valamilyen hiba, a Copytron szervíz gyorsan és szakszerűen segít az elhárításában, és ingyen kiszállítják a kellékanyagot is."
Türk Józsefné : Hermes ÁFÉSZ

 


"A Copytron Bt-vel már régi a kapcsolatunk. Megbízható, korrekt szolgáltatással segítik a munkánk.
Az elöregedett régi másológépünket egy Kyocera multifunkciós készülékre cseréltük le, mert számunkra az elsődleges szempont a megbízhatóság, és fontos az olcsó üzemeltetés is."
Földes Csaba : Rekord Nyílászáró Centrum Kft

 


"Az új multifunkciós FS 1028MFP készülékünket a legkedvezőbb ár - érték arány szempontja alapján választottuk. A Copytron Bt kedvező áron és kifogástalan mínőségben végzi a szolgáltatását. Az új gépet kihozták, beüzemelték és a használatát is részletesen ismertették."
S.P.I.N. Kft www.activeo2.hu

 


Cégünk már több multifunkciós nyomtatót kipróbált, de idáig mindegyikkel volt valami gond.
A Kyocera FS 1028 típus viszont teljes mértékben megfelelt az elvárásainknak. Könnyen fel lehetett telepíteni a hálózatra, érthető, jó szolgáltatásai vannak, és pillanatok alatt több oldalt beszkennel a hálózaton kiválasztott számítógépre.
A Kyocera szolgáltatásait a Copytron Bt rugalmas és gyors segítsége teszi teljessé.
Kiss Csaba : Tudásbánya Kft

 


Fénymásológép bérlés
A fénymásológép vagy lézernyomtató bérlés nem beruházás, így nem terheli meg a vállalkozását. Minden hónapban a bérletidíj elszámolható, ellenben egy megvásárolt eszközzel, amelyet csak minimum 3 év alatt lehet elszámolni.


Fénymásológép javítás és lézernyomtató javítás
Az elmúlt 20 év fénymásológép és lézernyomtató javítás tapasztalataival felvértezve végezzük főként a Kyocera digitális multifunkciós fénymásoló gépek és lézernyomtató eszközök javítását, üzemeltetését és karbantartását.

Ecosys M2640idw - Wi-Fi -s A4-es!

M 2640idwA Kyocera legújabb A4-es méretű wi-fi kapcsolattal elérhető multifunkciós fénymásoló gépe, nyomtatás szkennelés és fax funkcióval! Az M2640idw a nagyobb gépeknél már megszokott érintő képernyős kezelőpulttal készülő hatékony és rugalmas kapcsolatú multifunkciós fénymásolója. Az M2640idw másológép 40 oldal/ perc tempóval készíti a másolatokat vagy a nyomatásokat. Ha a wi-fi kapcsolatuk instabil, akkor lehetőségük van gigabites vezetékes hálózatra is csatlakoztatni. A gépet tekintsék meg az összehasonlító listában!

M 2040dn - A modern irodák másológépe!

M 2040dn

A Kyocera legújabb A4-es méretű multifunkciós fénymásoló gépe. Az M 2040DN a kyoceráknál a már megszokott megbízhatóságú, hálózatba köthető gyors működésű, gazdag funkcionalitású fénymásoló. Az M 2040DN másológép gyors, 40 oldal/ perc tempóval készíti a másolatokat vagy a nyomatásokat, és már alap felszereltségben egy áthúzásos kétoldalas dokumentum beolvasóval rendelkezik. A havi 15'000 példányos terhelhetőségével minden irodában megállja a helyét. A gépet tekintsék meg az összehasonlító listában!

 


M 2540DN - Egy faxos A4-es!

M 2540dn

A Kyocera 2017 -es kiadású A4-es méretű multifunkciós fénymásoló gépe, hálózati nyomtatás és szkennelés és fax funkcióval! Az M 2540 MFP a kyoceráknál a már megszokott technológiával készülő hatékony, gyors és egyben gazdaságos működésű multifunkciós fénymásoló. Az M 2540 másológép gyors, akár 40 oldal/ perc tempóval készíti a másolatokat vagy a nyomatásokat, és már alap felszereltségben képes a kétoldalas dokumentum készítésre. Az M 2540 MFP sok hasznos funkcióval segíti az irodai dokumentumok kezelését. Kódszámos használat bekapcsolásával a gép használata kontrolálható, ezáltal a költsége is kézben tartható. A gépet tekintsék meg az összehasonlító listában!

 


Kyocera Ecosys M 3040DN és M 3540DN - A megbízható szolga!

M3040DN

 

A Kyocera jelenleg legerősebb A4-es méretű multifunkciós fénymásoló gépe az M 3040 dn típus. Az M 3040DN a kyoceráknál a már megszokott környezetbarát technológiával készülő hatékony, és egyben gazdaságos működésű multifunkciós fénymásoló. Az M 3040 DN hosszú élettarttamú hengerrel szerelt, amely 300 ezer oldalig, alkatrész csere nélkül, megfelelő mínőségben dolgozik. Az M 3540DN jelzésű másológép rendelkezik fax funkcióval is.
A gépet tekintsék meg az összehasonlító listában!