Kyocera

Napról-napra változó, akciós Kyocera fénymásológépek, a készlet erejéig!

akció

Miért tőlünk vásároljanak?

A nálunk vásárolt készülékeket szakszerűen üzembe helyezzük, használatát és a fontos óvintézkedéseket ismertetjük a felhasználóval. Ha mégis adódna valamilyen rendellenesség, azt vagy telefonon keresztül megoldjuk, vagy ha szükséges a helyszínen elhárítjuk. Az ügyfélnek nem kell sehova szállítani az eszközt, nem kell hetekig nélkülözni a készüléket, mert nem a szervízben végezzük a hibaelhárítást.Kyocera M 6026cdn - színes másoló-nyomtató A4-es méretben

FS c2026
26 oldal/ perc sebességű, - duplex, - lapfordítós adagolóval, - hálózatos nyomtatásvezérlővel , -színes nyomtató és - színes szkenner funkciók alap felszereltséggel!

 


Fénymásológép bérlés
A fénymásológép vagy lézernyomtató bérlés nem beruházás, így nem terheli meg a vállalkozását. Minden hónapban a bérletidíj elszámolható, ellenben egy megvásárolt eszközzel, amelyet csak minimum 3 év alatt lehet elszámolni.


Fénymásológép javítás és lézernyomtató javítás
Az elmúlt 20 év fénymásológép és lézernyomtató javítás tapasztalataival felvértezve végezzük főként a Kyocera digitális multifunkciós fénymásoló gépek és lézernyomtató eszközök javítását, üzemeltetését és karbantartását.

 

Taskalfa2552

Kyocera Taskalfa 2552 Ci - Egy megbízható színes gép oda, ahol sokat kell nyomtatni és fontos, hogy színesben is lehessen dokumentumot készíteni!

Ha Ön hosszútávra gondolkozik, akkor talán a legjobb választás lehet a 25 oldal/ perc sebességű Kyocera Ta 2552Ci MFP. Az alapgép színes, hálózatos szkennerrel, hálózatos nyomtatás vezérlővel, duplex egységgel rendelkezik. Festékei nagy kapacitásúak, így az oldalra vetített önköltsége kedvező. A keletkező hulladék mennyisége is kevesebb, mint más márkáknál.

 

 

FSC8520

Kyocera FS-6525 MFP - Több mint belépő szintű A3-as gép, elegáns irodákba, ahol fontos a megbízható és tökéletes dokumentum készítés!

Ha Ön hosszútávra gondolkozik, akkor talán a legjobb választás lehet a 25 oldal/ perc sebességű Kyocera FS 6525 MFP. Az alapgép színes hálózatos szkennerrel, de fekete nyomtatás vezérlővel, duplex egységgel és lapfordítós dokument adagolóval rendelkezik. A digitális szolgáltatásai közt található az ID kódszámok használata, USB- memória használata, webes felületen történő konfigurálása.

 

M 2040 MFP

M 2040DN - Hálózatos nyomtatásra képes A4-es fénymásoló, dokument adagolóval, duplex egységgel és színes szkennerrel!

most az Öné lehet egy igazán megbízható, A4-es multifunkciós fénymásoló gép. Az alapgép tartalmazza a Dokument adagolót, Duplex egységet, színes Szkenner egységet, amelyel egymenetben lehet kétoldalas másolást-, nyomtatást végezni akár 40 oldal/ perc sebességgel!