Béreljen fénymásoló gépet teljes garanciával!

A fénymásoló bérlés nem beruházás, így nem terheli meg a vállalkozását. Mindkettőnk érdeke, hogy a fénymásoló gép kifogástalan minőségben, folyamatosan működjön. Ha netántán bekövetkezik egy papírelakadás, számítógépes fennakadás, igyekszünk gyorsan segíteni.

Minden hónapban a bérletidíj elszámolható. Ha bérli a fénymásolót, és változnak az igények, akkor sokkal egyszerűbb váltani egy másikra. A bérelt gép költsége pontosan előre tervezhető, nincs váratlan javítási költség, nem lesz rossz festék a gépben és ha gond van, akkor gyorsan jön a hozzáértő segítség.

Béreljen nyugalmat

A kínálatunkban előfordulnak használt fénymásoló gépek, lézernyomtatók is. Ezek többnyire külföldről behozott, kevesett futott fénymásolók. Minden egyes értékesítésre szánt másológépet, lézernyomtatót átnézzük, kívül-belül kitisztítjuk, és ha találunk benne elhasználódott alkatrészt, akkor azt újra cseréljük.


A használt fénymásoló gépeinket értékesítjük, vagy bérbe adjuk. Minden felújított, használt fénymásológépet garanciával értékesítünk.

Manapság nem véletlenül népszerű a bérlés.
  • A bérlés nem igényel beruházást
  • Meghibásodás esetén sincs plusz kiadás
  • Javításhoz nem kell keresni egy hozzáértő szakembert
  • Mivel szerződött Ügyfél, így előnyt élvez
  • Folyamatosan dolgozhat a nyomtatónkkal
  • A jól működő nyomtató mindkettőnk érdeke
Érdekli valamelyik másoló gépünk?

Hívjon a 06-309-216-201 mobil számon (Kiss Árpád), vagy írjon e-mailt a következő címre: copytron.bt@gmail.com

Örömmel segítünk !

A4-es méretű, de erős multifunkciós gépünk a Kyocera FS3640

Kis költségvetésű irodák, iskolák kedvelt fénymásoló -nyomtató bérgépe lehet az FS 3640.
A4-es méretű dokumentumok készítésére alkalmas. Oda ajánljuk, ahol nagy mennyiségű lapok gyártása a feladat. Számítógéppel USB kapcsolaton, vagy hálózaton keresztűl köthető össze. 40 oldal/ perc sebességgel képes nyomtatni és másolni. Ez a gép alkalmas továbbá dokumentum digitalizására, azaz szkennelésre is. Ez a típus windows, LINUX, Macintosh redszer alatt is működik.

Fénymásológép és multifunkciós nyomtató bérlés:
Ha egyesíteni szeretné a multifunkciós gépet a megbízhatósággal, akkor a figyelmébe ajánljuk ezt a készülékünket

Ezt a multifunkciós másológépet azoknak ajánljuk, akiknek fontos a megbízhatóság. A3-as A4-es méretű dokumentumok másolására, nyomtatására és szkennelésre alkalmas. USB kapcsolaton, hálózaton vagy párhuzamos porton keresztűl köthető nyomtatónak. Jól támogatott a meghajtó drivere, windows XP-től windows 10-ig alkalmas a nyomtatásra, de DOS, LINUX és Machintos operációs rendszerhez is használható.
25 oldal/ perc sebességgel képes nyomtatni és másolni. A készülék rendelkezik automatikus dokument adagolóval, duplex egységgel és két univerzális papírkazettával. Alkalmas továbbá számítógép hálózatra vagy e-mailre szkennelni. A nyomtatás feketével, a szkennelés lehet színesben is.

Kyocera 3010i A modern irodákban már nem elég pusztán egy nyomtató, hanem extra funkciókkal felszerelt multifunkciós gép kell.

A magyar nyelvezetű érintőképernyős digitális multifunkciós fénymásoló gép hasznos segítsége lehet a kis irodáknak épp úgy, mint a 10-20 fős osztályoknak. A3-as A4-es méretű dokumentumok készítésére alkalmas. Számítógéppel LAN hálózati kapcsolatba köthető össze. A fénymásolást és nyomtatást 30 oldal/ perc sebességgel képes készíteni, egy vagy kétoldalasra egyaránt. A szkennelés történhet e-mail-re vagy PC-re megosztott mappába közvetlenül PDF formátumban. A beolvasás sebessége ff. módban akár 50 oldal/ perc. Mivel a gép rendelkezik automatikus dokument adagolóval, így a másolást vagy a szkennelést pillanatok alatt elkészíti. A gépben lévő winchesterrel tárolhatnak dokumentumokat. Privát nyomtatás is lehetséges az illetéktelen kezekbe jutás elkerülésére. A gép rendelkezik továbbá kódszámos feladat nyílvántartással is ami az ellenörzést segíti, illetve az illetéktelen használatot akadályozza.


Oldal elejére