Béreljen fénymásoló gépet teljes garanciával!

A fénymásoló bérlés nem beruházás, így nem terheli meg a vállalkozását. Mindkettőnk érdeke, hogy a fénymásoló gép kifogástalan minőségben, folyamatosan működjön. Ha netántán bekövetkezik egy papírelakadás, számítógépes fennakadás, igyekszünk gyorsan segíteni.

Minden hónapban a bérletidíj elszámolható. Ha bérli a fénymásolót, és változnak az igények, akkor sokkal egyszerűbb váltani egy másikra. A bérelt gép költsége pontosan előre tervezhető, nincs váratlan javítási költség, nem lesz rossz festék a gépben és ha gond van, akkor gyorsan jön a hozzáértő segítség.

Béreljen nyugalmat

A kínálatunkban előfordulnak használt fénymásoló gépek, lézernyomtatók is. Ezek többnyire külföldről behozott, kevesett futott fénymásolók. Minden egyes értékesítésre szánt másológépet, lézernyomtatót átnézzük, kívül-belül kitisztítjuk, és ha találunk benne elhasználódott alkatrészt, akkor azt újra cseréljük.


A használt fénymásoló gépeinket értékesítjük, vagy bérbe adjuk. Minden felújított, használt fénymásológépet garanciával értékesítünk.

Manapság nem véletlenül népszerű a bérlés.

  • A bérlés nem igényel beruházást
  • Meghibásodás esetén sincs plusz kiadás
  • Javításhoz nem kell keresni egy hozzáértő szakembert
  • Mivel szerződött Ügyfél, így előnyt élvez
  • Folyamatosan dolgozhat a nyomtatónkkal
  • A jól működő nyomtató mindkettőnk érdeke

Érdekli valamelyik másoló gépünk?

Hívjon a 06-309-216-201 mobil számon (Kiss Árpád), vagy írjon e-mailt a következő címre: copytron.bt@gmail.com

Örömmel segítünk !

A4-es méretű, de erős multifunkciós gépünk a Kyocera FS3640

Kis költségvetésű irodák, iskolák kedvelt fénymásoló -nyomtató bérgépe lehet az FS 3640.
A4-es méretű dokumentumok készítésére alkalmas. Oda ajánljuk, ahol nagy mennyiségű lapok gyártása a feladat. Számítógéppel USB kapcsolaton, vagy hálózaton keresztűl köthető össze. 40 oldal/ perc sebességgel képes nyomtatni és másolni. Ez a gép alkalmas továbbá dokumentum digitalizására, azaz szkennelésre is. Ez a típus windows, LINUX, Macintosh redszer alatt is működik.

Fénymásológép és multifunkciós nyomtató bérlés:


Ha egyesíteni szeretné a multifunkciós gépet a megbízhatósággal, akkor a figyelmébe ajánljuk ezt a készülékünket

Ezt a multifunkciós másológépet azoknak ajánljuk, akiknek fontos a megbízhatóság. A3-as A4-es méretű dokumentumok másolására, nyomtatására és szkennelésre alkalmas. USB kapcsolaton, hálózaton vagy párhuzamos porton keresztűl köthető nyomtatónak. Jól támogatott a meghajtó drivere, windows XP-től windows 10-ig alkalmas a nyomtatásra, de DOS, LINUX és Machintos operációs rendszerhez is használható.
25 oldal/ perc sebességgel képes nyomtatni és másolni. A készülék rendelkezik automatikus dokument adagolóval, duplex egységgel és két univerzális papírkazettával. Alkalmas továbbá számítógép hálózatra vagy e-mailre szkennelni. A nyomtatás feketével, a szkennelés lehet színesben is.

Kyocera 3010i

A modern irodákban már nem elég pusztán egy nyomtató, hanem extra funkciókkal felszerelt multifunkciós gép kell.

A magyar nyelvezetű érintőképernyős digitális multifunkciós fénymásoló gép hasznos segítsége lehet a kis irodáknak épp úgy, mint a 10-20 fős osztályoknak. A3-as A4-es méretű dokumentumok készítésére alkalmas. Számítógéppel LAN hálózati kapcsolatba köthető össze. A fénymásolást és nyomtatást 30 oldal/ perc sebességgel képes készíteni, egy vagy kétoldalasra egyaránt. A szkennelés történhet e-mail-re vagy PC-re megosztott mappába közvetlenül PDF formátumban. A beolvasás sebessége ff. módban akár 50 oldal/ perc. Mivel a gép rendelkezik automatikus dokument adagolóval, így a másolást vagy a szkennelést pillanatok alatt elkészíti. A gépben lévő winchesterrel tárolhatnak dokumentumokat. Privát nyomtatás is lehetséges az illetéktelen kezekbe jutás elkerülésére. A gép rendelkezik továbbá kódszámos feladat nyílvántartással is ami az ellenörzést segíti, illetve az illetéktelen használatot akadályozza.


A fénymásoló bérlés előnyeiről

A fénymásoló bérlés előnyeirőlFénymásolót bérelne? Vagy mégis inkább vásárolna egyet? Nem tudja biztosan, melyik lenne a kedvezőbb megoldás? Milyen érvek szólnak a fénymásoló bérlés mellett?

Gondoljon bele, hogy mekkora költséget jelent egy vadonatúj berendezés megvásárlása, ami ugyan egyszeri kiadás, de ezután még a fenntartási, javítási költségekkel is számolni kell!

Keressen meg minket bizalommal, és béreljen fénymásolót kedvező áron! Havi, alacsony bérlési díj ellenében kipróbált és bevált berendezést bérelhet tőlünk, de ezek után sem hagyjuk magára! A bérleti szolgáltatásainkba tartozik a bérelt fénymásolók karbantartása, javítása is, de ugyanígy gondoskodunk a papírutánpótlásról és még a hulladék elszállításáról is! A fénymásoló bérléssel tehát egyszerűbb és gyorsabb ügymenetet is válthat magának, hiszen ha probléma van, csak minket kell keresnie, és azonnal megoldjuk, ráadásul mindezt plusz kiadások nélkül.

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és tudjon meg többet a fénymásoló bérlés részleteiről!


Spóroljon meg egy jelentős összeget kezdő vállalkozásának másológép bérléssel!

Spóroljon meg egy jelentős összeget kezdő vállalkozásának másológép bérléssel! Vitathatatlan, hogy egy vállalkozás indításakor számos kiadás merül fel, ezért a vállalkozók mindent megtesznek annak érdekében, hogy faragjanak a költségeken, ehhez pedig minden megoldásra nyitottak. Ha Ön is kezdő vállalkozó, és úgy gondolja, hogy a legtöbbet a megvásárolni kívánt irodai berendezéseken spórolhat, válassza kedvező másológép bérlési szolgáltatásunkat!

Nincs kétség afelől, hogy másológépekre szükség van az irodákban, azonban a cégeknek ezeknél a berendezéseknél fontosabb készülékekre, eszközökre is kell költeniük a zavartalan munkavégzés érdekében. A másológép bérléssel mégis lehetőség van arra, hogy minden eszköz a rendelkezésre álljon ahhoz, hogy a munkavégzés valóban zökkenőmentes legyen és ehhez még csak jelentős anyagi kiadással sem kell számolniuk, így lehetőség van a spórolásra is.

A másológép bérléssel minőségi és modern berendezésekhez juthat hozzá. Tapasztalja meg Ön is szolgáltatásunk előnyeit, spóroljon velünk, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


Teljes körű segítség a fénymásoló kölcsönzés során? Lehetséges!

Teljes körű segítség a fénymásoló kölcsönzés során? Lehetséges!A fénymásológép a legtöbb helyen elengedhetetlen, ahol papírmunkát is végeznek. Az persze változó, hogy milyen gyakran van szükség ennek a berendezésnek a szolgálataira. Ahol nélkülözhetetlen eszköz a másoló vagy nyomtató, a legjobb, ha szakértő kezekben van, így gondtalan lesz a készülék használata.

Ha a fénymásoló kölcsönzés mellett döntött, válasszon minket és profi gépeinket! Igen, mindkettőt megkapja, mert nemcsak megbízható fénymásolókat nyújtunk, de velük együtt nívós szolgáltatásokat is. Aki fénymásoló kölcsönzés kapcsán fordul hozzánk, biztos lehet benne, hogy a gép kiszállítása után sem hagyjuk magára. Ügyfeleink teljes körű szolgáltatást élveznek, mert folyamatosan gondoskodunk a karbantartásról és a kellékellátásról is. Új, jól fedő festék, hibátlan alkatrészek, rendeltetésszerűen működő fénymásoló, mindezt biztosítjuk ügyfeleinknek, hiszen ez mindkettőnk érdeke.

A fénymásoló kölcsönzés kevesebb gond, több felszabadult idő! Ragadja meg Ön is a lehetőséget, és érdeklődjön elérhetőségeinken a részletekről!


Copytron Bt. | Tel.: +36-309-216-201 | E-mail: copytron.bt@gmail.com | Cím: 1172 Budapest, Naplás út 32.

Oldal elejére

phone
Telefon: +36-309-216-201
E-mail: copytron.bt@gmail.com
Elérhetőségek
arrow