Kyocera
Béreljen fénymásoló gépet hosszútávú garanciával!

A fénymásoló bérlés nem beruházás, így nem terheli meg a vállalkozását. Minden hónapban a bérletidíj elszámolható, ellenben egy megvásárolt eszközzel, amelyet csak minimum 3 év alatt lehet elszámolni. Ha netán a bérelt fénymásoló meghibásodna, nem kell a gazdasági vezetőtől engedélyt kérni a javítás költség fedezetére, mert nem lesz ez Önöknek plusz kiadás.
Ha bérli a fénymásolót, és változnak az igények, akkor sokkal egyszerűbb váltani egy másikra. A bérelt gép költsége pontosan előre tervezhető, nincs váratlan javítási költség, nincs rossz festék a gépben és ha gond van, akkor gyorsan jön a segítség.
Mindkettőnk érdeke, hogy a fénymásoló gép kifogástalan minőségben működjön.

Béreljen nyugalmat

A kínálatunkban előfordulnak használt fénymásoló gépek, lézernyomtatók is. Ezek többnyire külföldről behozott, kevesett futott fénymásolók. Minden egyes értékesítésre szánt másológépet, lézernyomtatót átnézzük, kívül-belül kitisztítjuk, és ha találunk benne elhasználódott alkatrészt, akkor azt újra cseréljük.


A használt fénymásoló gépeinket értékesítjük, vagy bérbe adjuk. Minden felújított, használt fénymásológépet garanciával értékesítünk.

  • A bérlés nem igényel beruházást
  • Meghibásodás esetén sincs plusz kiadás
  • Mivel szerződött Ügyfél, így előnyt élvez
  • Folyamatosan dolgozhat a nyomtatónkkal
  • Hosszabb élet
Multifunkciós nyomtató bérlés:

Ha egyenlőre nem tud beruházni egy komoly, de mégis kicsi multifunkciós gépre:

Azon irodáknak ajánljuk a kis méretű, de stabil működésű A4-es méretben dolgozó multifunkciós nyomtatónkat, akik a másolás mellett szeretnének egy hálózatos nyomtató és színes szkenner funkcióval ellátott fénymásoló gépet bérelni. A kis gép csak méretben kicsi, de tudásban ott van a nagyok között.

Fénymásológép és multifunkciós nyomtató bérlés:
Ha egyesíteni szeretné az olcsó multifunkciós gépet a megbízhatósággal, akkor a figyelmébe ajánljuk ezt a készülékünket

Ezt a multifunkciós másológépet azoknak ajánljuk, akiknek fontos a megbízhatóság.
A3-as A4-es méretű dokumentumok másolására, nyomtatására és szkennelésre alkalmas. USB kapcsolaton, hálózaton vagy párhuzamos porton keresztűl köthető nyomtatónak. Jól támogatott a meghajtó drivere, windows XP-től windows 7-ig alkalmas a nyomtatásra, de DOS, LINUX és Machintos operációs rendszerhez is használható.
30 oldal/ perc sebességgel képes nyomtatni és másolni. A készülék rendelkezik automatikus dokument adagolóval, duplex egységgel és két univerzális papírkazettával. Alkalmas továbbá számítógép hálózatra vagy e-mailre szkennelni. A nyomtatás feketével, a szkennelés lehet színesben is.

 

UTAX CD1325A modern irodákban már nem elég pusztán egy nyomtató, hanem extra funkciókkal felszerelt multifunkciós gép kell.

A magyar nyelvezetű érintőképernyős digitális multifunkciós fénymásoló gép hasznos segítsége lehet a kis irodáknak épp úgy, mint a 10-20 fős osztályoknak.
A3-as A4-es méretű dokumentumok készítésére alkalmas. Számítógéppel LAN hálózati kapcsolatba köthető össze.
A fénymásolást és nyomtatást 25 oldal/ perc sebességgel képes készíteni, egy vagy kétoldalasra egyaránt. A szkennelés történhet e-mail-re vagy PC-re megosztott mappába közvetlenül PDF formátumban. A beolvasás sebessége ff. módban akár 50 oldal/ perc. Mivel a gép rendelkezik automatikus dokument adagolóval, így a másolást vagy a szkennelést pillanatok alatt elkészíti. A gépben lévő winchesterrel tárolhatnak dokumentumokat. Privát nyomtatás is lehetséges az illetéktelen kezekbe jutás elkerülésére. A gép rendelkezik továbbá kódszámos feladat nyílvántartással is ami az ellenörzést segíti, illetve az illetéktelen használatot akadályozza.

 

Egy kis méretű, de erős multifunkciós gépünk a Kyocera FS3040

Kis költségvetésű irodák, iskolák kedvelt fénymásoló -nyomtató gépe lehet az FS 3040.
A4-es méretű dokumentumok készítésére alkalmas. Oda ajánljuk, ahol nagy mennyiségű lapok gyártása a feladat. Számítógéppel USB kapcsolaton, vagy hálózaton keresztűl köthető össze.
40 oldal/ perc sebességgel képes nyomtatni és másolni. Ez a gép alkalmas továbbá dokumentum digitalizására, azaz szkennelésre is.

Ez a típus windows, LINUX, Macintosh redszer alatt is működik.