Kyocera Ecosys
Kyocera vállalatról

A környezet védelme központi szerepet játszik a Kyocera mindennapi életében. Az elmúlt néhány évtizedben a kutatások azon túl, hogy a legtökéletesebb dokumentum kezelés kifejlesztésére irányultak, mindezt a környezettel harmóniában próbáltak elérni. Számos Kyocera Mita termék megnyerte a világszerte elismert "Blue Angel" díjat - ami a legrangosabb környezetbarát termékdíj Németországban
Gazdaságos (ECOnomy) A versenyképes árhoz alacsony üzemeltetési költségek társulnak.
Környezetbarát (ECOlogy) Hatékonyabb energiafelhasználás, alacsonyabb hulladék-kibocsátás és erőforrás szükségletek.
Rendszer (SYStem) A legmagasabb igényeknek megfelelő minőség és termelékenység biztosítása.

Vállalati forma: Kyocera Részvénytársaság.

A Japán Kyocera társaságot Dr. Kazuo Inamori alapította 1959-ben. Eredetileg Kyoto Ceramic Részvénytársaságnak hívták, mely finom kerámiákkal foglalkozott. A Kyocera Rt nagy változásokon, feljődésen ment keresztül az idők folyamán, kifejlesztve a környezetbarát termékeit, azok gyártási módját, illetve az életminőségre alapuló fókuszt. Napjainkban a Kyocera a világ vezető gyártói közé tartozik a high-tech kerámiák, elektromos alkatrészek, napelemek, mobiltelefonok és elektromos irodai felszerelések előaállításában. A vállalat három kulcs területet lát el termékeivel: információ és kommunikáció; környezetvédelem; életszínvonal növelése. A Kyocera Részvénytársaság jelenleg 44 000 embert foglalkoztat, több mint 20 nemzetből, kyotoi (Japán) központtal. A társaság rengeteg szociális támogatást kezdeményezett, beleértve a Kyocera Művészeti Múzeumot, gyerekek utaztatását elősegítő programot és a Kyoto díjat, mely olyan embereket jutalmaz, akik az alábbi 3 kategóriában kiemelkedő eredményt értek el: haladó technológia, alapvető tudomány, Művészet és Filozófia. Ahogy a világ változása gyorsul, Kyocera vezető helyen marad, mindig új üzletet teremtve a valódi értékeknek.

Kyocera Részvénytársaság

A Kyocera részvénytársaság két újító vállalat összeolvadásának eredménye, mely a dokumentumkezelést és a digitális képalkotást kombinálta, hosszú élettartamú alkatrészekkel és alacsony lapköltséggel. A Kyocera jelenleg körülbelül 5000 embert foglalkoztat. A Kyocera meggyorsította a hálózatos dokumentumkezelés fejlődését. A Kyocera termékei teljes körű megoldást kínálnak a nyomtatás, másolás, szkennelés és faxolás követelményeire; széles termékskálát kínálva a környezetbarát, minőségi termékekből, melyek mind megbízhatóak és alacsony üzemeltetési

Előnyök:

Minden Kyocea Nyomtató és multifunkciós eszköz (MFP) egy a Kyocera egyedi intelligens programnyelvével a PRESCRIBE-al van felszerelve. A nyomtatók és MFP-k Kyocera által fejlesztett alkotóelemei a végső termék költségeit teszik versenyképessé. A Kyocera termékek tökéletes megoldást nyújtanak a nyomtatási és másolási feladatokra. Az amorf szilicium dobegység technológia és a többi hosszú élettartamú alkotóelem, melyeket eredetileg a Kyocera fejlesztett, most már az MFP termékekben is felhasználásra kerültek. Mindezek eredményeként a Kyocera termékei megbízhatóak, alacsony szerviz igényűek és rendkívül alacsony az üzemeltetési költségük.

A Kyocera, a világ egyik vezető irodatechnikai cége kapta a legmegbízhatóbb másológépek és multifunkciós nyomtatók díját az Industry Analysts Inc. Másológép Kereskedők Megbízhatósági Felmérése alapján.
A Kyocera az elmúlt öt évben négyszer nyerte el ezt a tekintélyes ipari díjat. A díj a kereskedők között végzett éves nemzetközi felmérés végeredménye, mely a kereskedelem szervizvezetőinek véleménye alapján meghatározza, mely gyártó multifunkciós készülékei és másológépei a legmegbízhatóbbak. A felmérés eredményeit az Industry Analysts Inc. a The Office Products Analyst (OPA) című havi hírlevelének 2006. áprilisi számában közölte."

A Kyocera határozott sikere az idei tanulmányban és az elmúlt öt év alatt tanúsított teljesítménye összegezve azt mutatja, hogy a Kyocera berendezések rendkívül megbízhatóak és az ipari teljesítmény mutatói nagyon jók lehetnek ezen a kényes területen." mondta Andy Slawetsky, az Industry Analysts Inc. alelnöke. "A Kyocera-t számításba veheti bárki, aki másológépet keres, különösen akkor, ha a megbízhatóság a fő szempont."
A Kyocera ECOSYS technológiájának az alapja a szabadalmaztatott hosszú élettartamú amorf szilikon (ASi) fényérzékeny dob, mely lehetővé teszi az egységben a toner cseréjét a dob kicserélése nélkül. Ez nem csak a hulladék mennyiségét redukálja, hanem harmadára csökkenti az üzemeltetési költséget is más nyomtatókkal összehasonlítva. Ezenkívül ezek a hosszú élettartamú alkatrészek nagyobb időintervallumot tesznek lehetővé két szerviz felülvizsgálat között, pénzt takarítanak meg és csökkentik az üzemszünet kockázatát. Az Industry Analysts felmérésében kereskedők szerviztechnikusait kérték meg, hogy értékeljék az általuk legismertebb márkát különböző szempontok alapján. Ezen különálló kategóriák kombinált átlaga adja az összesített megbízhatósági értéket.
A felmérés a következő kategóriákat tartalmazza:
  • Termék szervizköltség hatékonysága,
  • Alkatrészek megbízhatósága,
  • Új megjelenésű termék megbízhatósága,
  • Piacon lévő termék megbízhatósága és
  • Módosított konstrukció megbízhatósága.


A 2005 évi tanulmányban a technikusok a Kyocera kereskedőiket az öt kategória közül négyben az első helyre rangsorolták. Abban az egy kategóriában, ahol nem a Kyocera kapta a legmagasabb értékelést, ott második lett. A fenti információkat a Kyocera oldaláról gyüjtöttük.

Copytron Bt. | Tel.: +36-309-216-201 | E-mail: copytron.bt@gmail.com | Cím: 1172 Budapest, Naplás út 32.

Oldal elejére

phone
Telefon: +36-309-216-201
E-mail: copytron.bt@gmail.com
Elérhetőségek
arrow