Színes dokumentum
Ha színes dokumentumokra van szükségük : Színes Kyocera fénymásolók

A Kyocera elkötelezettsége a mínőség, megbízhatóság és a környezetvédelem mellett, alkotta meg a színes multifunkciós fénymásoló gépeit. Ezek a fénymásoló gépek is hosszú élettartamú alkatrészekből épülnek fel, ezáltal csökkentve a keletkező hulladék mennyiséget és így csökkentve az üzemelési költséget.
Olvassák el figyelmesen, hogy a Kyocera gépek milyen műszaki paramétereket nyújtanak, ezáltal jóval megelőzve sok konkurens márkát.

Kyocera M5526cdn és M5526dcw - Hatékony képeséggel!

M5526 cdn Teljes mértékben Kyocera fejlesztésű színes multifunkciós fénymásoló gép. Az Ecosys M 5526cdn alap felszereltsége is bőséges, rendelkezik duplex egységgel, duál-szkenneres dokument adagolóval, hálózati csatolóval, amely teljes értékű hálózati kapcsolatot biztosít a színes nyomtatáshoz és a szkenneléshez. Fax funkciója bővített hálózati lehetőségekkel.

 

 

Fénymásológép bérlés
A fénymásológép bérlés nem beruházás, így nem terheli meg a vállalkozását. Minden hónapban a bérletidíj elszámolható, ellenben egy megvásárolt nagyértékű eszközzel, amelyet csak minimum 3 év alatt lehet elszámolni. De a bérlés nem csupán egy eszközre vonatkozik, hanem egy szolgáltatás is egyben.

Fénymásológép javítás és lézernyomtató javítás Az elmúlt 25 év fénymásológép és lézernyomtató javítás tapasztalataival felvértezve végezzük főként a Kyocera digitális multifunkciós fénymásoló gépek és lézernyomtató eszközök javítását, üzemeltetését és karbantartását.


Kyocera taskalfa 356 Ci - Színes másoló, nem csak kis irodának!

Taskalfa 356 ci
Igazán kiemelkedő hatékonyságú A4-es színes fénymásoló gép, amelynek az üzemeltetési költsége a nagyobb gépekével azonos. Gyors nyomtatás, valósághű színtartományok jellemzik a működését.
A mérete alkalmassá teszi a kisebb irodák kiszolgálására, de a hosszú élettartamú hengerei, és nagy kapacitású festéktartályai kedvező önköltséget biztosítanak a nagyobb irodáknak is.

 


Kyocera taskalfa 2552 Ci - Színes másoló, minden irodának!

Taskalfa 2552 ci
Igazán kiemelkedő mínőséget produkáló A3-as színes fénymásoló gép, amelynek a nyomtatásán nagyítóval sem lehet kifogást találni. Tökéletes árnyalatok, egyenletes színtartományok jellemzik a nyomtatását.
A mérete és a felépítése alkalmassá teszi a nagyobb irodák kiszolgálására is. Nagy kapacitású festéktartályai megfelelő munkamenet és kedvező önköltséget biztosítanak a nagyobb irodáknak is.

 


Kyocera FS C8520 - Nagyon jó ár - érték arány!

FS-c8520
Jelenleg a legolcsóbb, színes A3-as méretű Kyocera multifunkciós fénymásoló, hálózati nyomtatási és szkennelési alap funkcióval.

Nagyon egyszerű kezelhetőség, csendes üzemelés, elegáns kivitel. Az FS C8520 formatervezése alkalmassá teszi, hogy akár az iroda közepére is helyezhessék, mert a gép minden oldala szépen kimunkált. Az FS C8520 típusnál is, mint a többi Kyocera modellnél, a már megszokott hatékonyság és megbízhatóság is jellemzi a hosszú élettartamú alkatrészeknek köszönhetően.