Ha színes dokumentumokra van szükségük : Színes Kyocera fénymásolók

A Kyocera elkötelezettsége a mínőség, megbízhatóság és a környezetvédelem képében alkotta meg a színes multifunkciós fénymásoló gépeit. Ezek a fénymásoló gépek is hosszú élettartamú alkatrészekből épülnek fel, ezáltal javítva az egyenletesebb mínőséget a használat során, csökkentve a keletkező hulladék mennyiséget és így csökkentve az üzemelési költséget.
Olvassák el figyelmesen, hogy a Kyocera gépek milyen műszaki paramétereket nyújtanak, ezáltal jóval megelőzve sok konkurens márkát.

Kyocera M5526cdn és M5526dcw - Hatékony képeséggel!

M5526 cdn Teljes mértékben Kyocera fejlesztésű színes multifunkciós fénymásoló gép. Az Ecosys M 5526cdn alap felszereltsége is bőséges, rendelkezik duplex egységgel, duál-szkenneres dokument adagolóval, hálózati csatolóval, amely teljes értékű hálózati kapcsolatot biztosít a színes nyomtatáshoz és a szkenneléshez. Fax funkciója bővített hálózati lehetőségekkel.

Kyocera taskalfa 2552 Ci - Színes másoló, minden irodának!

Taskalfa 2552 ci
Igazán kiemelkedő mínőséget produkáló A3-as színes fénymásoló gép, amelynek a nyomtatásán nagyítóval sem lehet kifogást találni. Tökéletes árnyalatok, egyenletes színtartományok jellemzik a nyomtatását.
A mérete és a felépítése alkalmassá teszi a nagyobb irodák kiszolgálására is. Nagy kapacitású festéktartályai megfelelő munkamenet és kedvező önköltséget biztosítanak a nagyobb irodáknak is.

 


Kyocera taskalfa 356 Ci - Színes másoló, nem csak kis irodának!

Taskalfa 356 ci
Igazán kiemelkedő hatékonyságú A4-es színes fénymásoló gép, amelynek az üzemeltetési költsége a nagyobb gépekével azonos. Gyors nyomtatás, valósághű színtartományok jellemzik a működését.
A mérete alkalmassá teszi a kisebb irodák kiszolgálására, de a hosszú élettartamú hengerei, és nagy kapacitású festéktartályai kedvező önköltséget biztosítanak a nagyobb irodáknak is.

 

 

Fénymásológép bérlés
A fénymásológép bérlés nem beruházás, így nem terheli meg a vállalkozását. Minden hónapban a bérletidíj elszámolható, ellenben egy megvásárolt nagyértékű eszközzel, amelyet csak minimum 3 év alatt lehet elszámolni. De a bérlés nem csupán egy eszközre vonatkozik, hanem egy szolgáltatás is egyben.

Fénymásológép javítás és lézernyomtató javítás Az elmúlt 25 év fénymásológép és lézernyomtató javítás tapasztalataival felvértezve végezzük főként a Kyocera digitális multifunkciós fénymásoló gépek és lézernyomtató eszközök javítását, üzemeltetését és karbantartását.

Copytron Bt. | Tel.: +36-309-216-201 | E-mail: copytron.bt@gmail.com | Cím: 1172 Budapest, Naplás út 32.
phone
Telefon: +36-309-216-201
E-mail: copytron.bt@gmail.com
Elérhetőségek
arrow