Kyocera vállalatról

Kyocera vállalatról

A környezet védelme központi szerepet játszik a Kyocera mindennapi életében. Az elmúlt néhány évtizedben a kutatások a legtökéletesebb dokumentum kezelés kifejlesztésére irányultak úgy, hogy szem előtt tartották a környezet kímélő szempontokat is. Számos Kyocera Mita termék megnyerte a világszerte elismert "Blue Angel" díjat - ami a legrangosabb környezetbarát termékdíj Németországban.

Gazdaságos (ECOnomy)

A versenyképes árhoz alacsony üzemeltetési költségek társulnak.

Környezetbarát (ECOlogy)

Hatékonyabb energiafelhasználás, alacsonyabb hulladék-kibocsátás és erőforrás szükségletek.

Rendszer (SYStem)

A legmagasabb igényeknek megfelelő minőség és termelékenység biztosítása.


Vállalati forma: Kyocera Részvénytársaság

A Japán Kyocera társaságot Dr. Kazuo Inamori alapította 1959-ben.

Eredetileg Kyoto Ceramic Részvénytársaságnak hívták, mely finom kerámiákkal foglalkozott. A Kyocera Rt. nagy változásokon, fejlődésen ment keresztül az idők folyamán, kifejlesztve a környezetbarát termékeit, azok gyártási módját, illetve az életminőségre alapuló fókuszt.

Napjainkban a Kyocera a világ vezető gyártói közé tartozik a
 • high-tech kerámiák
 • elektromos alkatrészek
 • napelemek
 • mobiltelefonok
 • elektromos irodai felszerelések előállításában.
A vállalat három kulcs területet lát el termékeivel:
 • információ és kommunikáció
 • környezetvédelem
 • életszínvonal növelése

A Kyocera Részvénytársaság jelenleg 44 000 embert foglalkoztat, több mint 20 nemzetből, kyotoi (Japán) központtal. A társaság rengeteg szociális támogatást kezdeményezett, beleértve a Kyocera Művészeti Múzeumot, gyerekek utaztatását elősegítő programot és a Kyoto díjat, mely olyan embereket jutalmaz, akik az alábbi három kategóriában kiemelkedő eredményt értek el: haladó technológia, alapvető tudomány, művészet és filozófia. Ahogy a világ változása gyorsul, a Kyocera vezető helyen marad, mindig új üzletet teremtve a valódi értékeknek.

A Kyocera részvénytársaság két újító vállalat összeolvadásának eredménye, mely a dokumentumkezelést és a digitális képalkotást kombinálta, hosszú élettartamú alkatrészekkel és alacsony lapköltséggel. A Kyocera jelenleg körülbelül 5000 embert foglalkoztat. A részvénytársaság felgyorsította a hálózatos dokumentumkezelés fejlődését. Termékei teljes körű megoldást kínálnak a nyomtatás, másolás, szkennelés és faxolás követelményeire, széles termékskálát biztosítva környezetbarát, minőségi termékekből, melyek mind megbízhatóak és alacsony üzemeltetési költségűek.

Előnyök

Minden Kyocea nyomtató és multifunkciós eszköz (MFP) a márka egyedi intelligens programnyelvével a PRESCRIBE-al van felszerelve. A nyomtatók és MFP-k a Kyocera által fejlesztett alkotóelemei a végtermék költségeit teszik versenyképessé. Ezek a termékek tökéletes megoldást nyújtanak a nyomtatási és másolási feladatokra. Az amorf szilícium dobegység technológia és a többi hosszú élettartamú alkotóelem, melyeket eredetileg a Kyocera fejlesztett, most már az MFP termékekben is felhasználásra kerültek. Mindezek eredményeként a márka termékei megbízhatóak, alacsony szerviz igényűek és rendkívül alacsony az üzemeltetési költségük.

A Kyocera, a világ egyik vezető irodatechnikai cége elnyerte a legmegbízhatóbb másológépek és multifunkciós nyomtatók díját az Industry Analysts Inc. Másológép Kereskedők Megbízhatósági Felmérése alapján.

A Kyocera az elmúlt öt évben négyszer nyerte el ezt a tekintélyes ipari díjat. A díj a kereskedők között végzett éves nemzetközi felmérés végeredménye, mely a kereskedelem szervizvezetőinek véleménye alapján meghatározza, mely gyártó multifunkciós készülékei és másológépei a legmegbízhatóbbak. A felmérés eredményeit az Industry Analysts Inc. a The Office Products Analyst (OPA) című havi hírlevelének 2006. áprilisi számában közölte."

A Kyocera határozott sikere az idei tanulmányban és az elmúlt öt év alatt tanúsított teljesítménye összegezve azt mutatja, hogy a berendezések rendkívül megbízhatóak és az ipari teljesítmény mutatói nagyon jók ezen a kényes területen." mondta Andy Slawetsky, az Industry Analysts Inc. alelnöke. "A Kyocera-t számításba veheti bárki, aki másológépet keres, különösen akkor, ha a megbízhatóság a fő szempont."

A ECOSYS technológiának az alapja a szabadalmaztatott hosszú élettartamú amorf szilikon (ASi) fényérzékeny dob, mely lehetővé teszi az egységben a toner cseréjét a dob kicserélése nélkül. Ez nem csak a hulladék mennyiségét redukálja, hanem harmadára csökkenti az üzemeltetési költséget is más nyomtatókkal összehasonlítva. Ezenfelül ezek a hosszú élettartamú alkatrészek nagyobb időintervallumot tesznek lehetővé két szerviz felülvizsgálat között, pénzt takarítanak meg és csökkentik az üzemszünet kockázatát. Az Industry Analysts felmérésében kereskedők szerviztechnikusait kérték meg, hogy értékeljék az általuk legismertebb márkát különböző szempontok alapján. Ezen különálló kategóriák kombinált átlaga adja az összesített megbízhatósági értéket.

A felmérés a következő kategóriákat tartalmazza:
 • Termék szervizköltség hatékonysága
 • Alkatrészek megbízhatósága
 • Új megjelenésű termék megbízhatósága
 • Piacon lévő termék megbízhatósága
 • Módosított konstrukció megbízhatósága

A 2005 évi tanulmányban a technikusok a Kyocera kereskedőiket az öt kategória közül négyben az első helyre rangsorolták. Abban az egy kategóriában, ahol nem a márka kapta a legmagasabb értékelést, ott második lett. A fenti információk a Kyocera oldaláról származnak.

Valóban irodai körülményekhez illő készüléket keres? Kyocera fénymásoló!

Azoknak az embereknek, akik nap, mint nap irodai körülmények között végzik munkájukat, elengedhetetlen, hogy feladataik teljesítését olyan berendezések segítsék, amelyek kifejezetten irodai munkára lettek tervezve. Ha fénymásoláshoz keres ilyen készüléket, és azt kedvező feltételek keretein belül venné igénybe, válassza a Kyocera fénymásolót!

A Kyocera fénymásolók kifejezetten a nagy teherbírásra lettek tervezve, így a munkavégzéshez szükséges hivatalos dokumentumok, iratok másolatait szinte pillanatok alatt képesek biztosítani a kívánt mennyiségben. Ezek a készülékek vételáruk töredékéért vehetőek igénybe bérlés útján úgy, hogy Ön nemcsak a készüléket kapja, hanem a hozzáértő segítségünket is. Amennyiben használat közben bármilyen probléma merülne fel a fénymásolókkal kapcsolatban, bátran fordulhat hozzánk.

Ismerje meg a Kyocera fénymásolókat rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül, a bérléssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Vegye bérbe a minőséget: Kyocera nyomtatók

Az irodai gépek között találunk kiválóan működő, megbízható modelleket és olyanokat is, amiket inkább jobb lett volna nem kipróbálni. A döntés nem könnyű, hiszen a tapasztalat mutatja meg, hogy melyik modellel mennyire lehetünk elégedettek. Ha nem szeretne csalódni, béreljen irodájába Kyocera nyomtatót!

Miért a Kyocera nyomtatók azok, amik az Ön elismerését is könnyedén ki tudják vívni? Ki ne szeretne díjnyertes irodai gépekkel dolgozni nap mint nap? A cég termékei többszörösen díjnyertes termékek, amelyek számos ipari díjat, illetve rangos környezetbarát termék díjat is megnyertek. Ha minket választ nyomtató, illetve fénymásoló bérléshez, nemcsak a Kyocera nyomtatók megkérdőjelezhetetlen színvonalát , de az általunk kínált nagyszerű szolgáltatásokat is megkapja. Minden, általunk bérbe adott irodai gépet teljeskörűen karbantartunk, javítunk és gondoskodunk arról, hogy a működésük zökkenőmentes, kifogástalan legyen.

Amíg tőlünk bérel nyomtatót, fénymásolót, multifunkciós gépeket, addig nem kell a fakó festék, rossz alkatrészek vagy a problémás működés miatt aggódnia.

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén a részletekért!

ÍRJON NEKÜNK

Igyekszünk a lehető leggyorsabban reagálni üzenetére!

ÜGYFÉL ELÉGEDETTSÉG

Rólunk mondták

Nekünk nagyon fontos a kedvező árfekvés, megbízható minőség! Ezeket megkapjuk a Kyocera másológépektől. Ha mégis adódik valamilyen hiba, a Copytron szerviz gyorsan és szakszerűen segít az elhárításában, és ingyen kiszállítják a kellékanyagot is.

Türk Józsefné Hermes ÁFÉSZ