Festékek értékesítése

Fénymásológép, nyomtató kellékanyag forgalmazás

Cégünk a készülék értékesítése mellett, a kiegészítő kellékek ellátását is biztosítja. Főként Kyocera festékeket tartunk készleten, de igény esetén Samsung, Hp, Epson festékeket is beszerzünk.

Egyeztetés útján eredeti kelléket, vagy megbízható, bevált utángyártott festéket biztosítunk ügyfeleink számára. Természetesen minden termékre garanciát vállalunk, így festék hiba esetén saját költségen orvosoljuk a problémát.

Miért éri meg tőlünk vásárolni kellékanyagot?

Megbízható forrás

A festékeket (tonereket) mindig megbízható forrásból szállítjuk. Sajnos előforduló eset, hogy az ügyfél olcsóbban szerez be eredetinek látszó kelléket, amiről a használat során derül ki, hogy hamisítvány. Ez a bosszúság mellett plussz kiadást is eredményez.

Garantált minőség

Ha a megrendelő utángyártott festéket szeretne, mi azt is csak megbízható forrásból, és bevált márkából visszük. Azonban, ha mégis probléma adódna a tonerrel, akkor azt garanciába javítjuk, vagy cseréljük.

Festék rendelés

ÍRJON NEKÜNK

Igyekszünk a lehető leggyorsabban reagálni üzenetére!

ÜGYFÉL ELÉGEDETTSÉG

Rólunk mondták

Nekünk nagyon fontos a kedvező árfekvés, megbízható minőség! Ezeket megkapjuk a Kyocera másológépektől. Ha mégis adódik valamilyen hiba, a Copytron szerviz gyorsan és szakszerűen segít az elhárításában, és ingyen kiszállítják a kellékanyagot is.

Türk Józsefné Hermes ÁFÉSZ